heresajob@yahoo.com - TRIMITETI ACUM UN EMAIL SI AFLATI PRETUL CU POSIBILITATILE DE A CUMPARA CU PLATA IN RATE !






luni, 26 martie 2012

Origine si greutate-porci vietnamezi

Porcul vietnamez este originar din Vietnam si Asia de Sud - Est. In acelasi timp exista mai multe rase de porci si fiecare rasa are anumite particularitati cum ar fii: pielea sbarcita sau neteda, parul mai lung sau mai scurt, abdomenul mare, sau diferente de greutate, care oscileaza intre 35-80 kg sau 120 kg.

9 comentarii:

  1. Ceea ce ati scris pe tot siteul este copiat de pe tot internetul...Sunteti crescatori cu experienta sau aduceti de afara si vindeti? multe din ceea ce scrieti nu corespunde cu realitatea. Sunt crescator de toate rasele de vietnamezi si nu corespunde teoria cu practica.Inclusiv pozele le-am gasit anii trecuti pe internet la divesi crescatori la anunturi de vanzare. Pretul unui pui la 2 luni stiti bine care este... nu cel oferit de dumneavoastra 30 euro...Ati uitat de rasa vietnamezilor cu negru pe cap si alb pe corp. V-am contactat si telefonic si ati spus ca aduceti la comanda... deci nu ii cresteti dumneavoastra! Informati in totalitate cumparatorii. Una sa stii cu c sunt hraniti si alta sa ii cumparati de la diversi si sa va dati drept crescatori. Nu e corect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am sustinut niciunde pe site ca suntem crescatori, importam porcii. Si avem mult mai multe oferte. Daca sunteti curios intrati aici: http://afaceriagricole.shopmania.biz/

      Ștergere
  2. Sunt convins ca nu il veti publica...doar nu va sapati singuri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunaziua,
    Am citit oferta de vanzare a dumneavoastra si pe ce de schimburi.Nu este avantajoasa pentru un simplu crescator, doar pentru cei care vor sa aiba o afacere extinsa. Am cateva intrebari:
    1. Daca nu sunteti crescatori cum raspundeti celui care v-a scris in comentariul de mai sus, cum puteti garanta ca au fost hraniti cum se cuvine , fara concentrate, fara hormaoni de crestere?
    2. Eliberati certificat care sa ateste ca au colesterol 0?
    3. Nefiind crescuti de dumneavoastra daca ne mor animalele dupa cateva zile cine suporta paguba? Au mai fost cazuri .Daca raspunsurile ma vor satisface voi cumpara de la dumneavoastra, daca nu de la crescatorii de vietnamezi autohtoni care au experienta necesara de a ne invata si pe noi incepatorii si care isi asuma responsabilitatea ca in termen de o sapt. daca iti moare un porc vitnamezi iti da altul. Procedati si dumneavoastra la fel?
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua,
      In primul rand, nu incercam sa convingem pe nimeni de nimic, daca preferati sa cumparati din tara, foarte bine, nu se supara nimeni. Dvs credeti ca aveti garantia 100% ca la noi in tara crescatorii cresc doar natural? Din pacate am patit-o de multe ori, am cumparat porci si au murit, si i-am cumparat din tara. Astfel, nu exista diferenta din acest punct de vedere, riscul este asemanator . Si nu mi-a inlocuit nimeni nici un porc, inca am platit pentru ingrijirile medicale cat dublu valoarea porcului. Cand cumperi ceva iti asumi un risc. Bineinteles ca oferim 20 zile de garantie al porcilor. Privitor la colesterol, porci vietnamezi au colesterol dar il au foarte scazut, nu este nociv pentru om, de aceea se zice ca au colesterol 0. Nu exista certificat ca au colesterol 0...
      O zi placuta!

      Ștergere
  4. In plus,nu poti importa animale bolnave, nu stiu daca stiti dar animalele trec printr-o serie de analize, nu ar putea fii introduse in tara bolnave, va dati seama ce dezastru ar inseamna pentru intreaga tara sa raspandeasca anumite boli, de aceea exista perioada de carantina!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa va contrazic. Am un prieten care importa struti, fazani, pauni si porci olandezi si de 12 ani de cand face asta nu l-a verificat nimeni la vama ca sa ii ceara vreun certificat sanitar veterinar. Deci...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu exista asa ceva, cand intri in tara cu animale sa nu prezinti actele, plus nu poti importa animale daca nu ai autorizatie DSV pentru a le asigura carantina in tara. Eu nu stiu ce vorbiti acolo....dar sigur nu din cunostinta de cauza:). Suntem in UE nu in AFRICA..... nu este permis sa importi animale ca pe niste hartii. Tocmai datorita epidemiilor. Este vorba de securitate nationala aici , nu doar de o simpla afacere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am porci vietnamezi ai pot sava spun ca nivelul de colesterol poate fi influentat si de materialul din care este facut trocul pt hrana, de calitatea apei, de nivelul de sedentarism, de calitatea si cantitatea de medicamente administrate in caz de imbolnavire precum si de nivelul de contaminare a spatiului unde sunt crescuti porcii (langa fabrici si uzine poluante).

    RăspundețiȘtergere